Будь-яка техніка, навіть преміальна, рано чи пізно починає втрачати місткість акумулятора. Як би дбайливо ви нею не користувалися, заміна неминуча: всі батареї, що перезаряджаються, – це всього лише витратний матеріал, який має обмежений термін служби. І якщо продуктивність вашого iPhone знизилася слідом за місткістю його акумулятора, вам настав час звернутися в авторизований сервісний центр Apple. Чому не варто довіряти заміну акумулятора маловідомим майстерням і чим загрожує встановлення неоригінальної деталі розповімо в нашому огляді.

Коли час міняти акумулятор на iPhone?

Помітивши, що iPhone розряджається швидше, ніж звичайно, користувачі замислюються про заміну акумулятора. Однак не поспішайте: давайте спершу переконаємося в тому, що ця процедура дійсно необхідна вашому девайсу.

Для цього зайдіть у «Параметри» > «Акумулятор» > «Справність акумулятора». Якщо його залишкова місткість не спустилася нижче 80%, користуйтеся вашим девайсом далі і не турбуйтесь. Якщо цей показник сильно впав, а сам смартфон працює набагато повільніше, ніж раніше, ми рекомендуємо звернутися в сервісний центр iSpace.

Зауважимо, що втрата місткості акумулятора – це природний процес. З часом будь-яка батарея зношується через хімічне старіння елементів. Внаслідок цього вона гірше тримає заряд і швидко сідає, нагрівається, не заряджається або просто вимикається.

У середньому літій-іонна батарея розрахована на збереження 80% вихідної місткості після 500 повних циклів підзарядки iPhone. Насправді це близько 2 років активного використання девайсу. Після цього ми рекомендуємо звернутися до сервісних фахівців із проханням замінити акумулятор та подарувати вашому пристрою друге дихання.

Батарея iPhone: оригінал чи копія?

Насправді питання риторичне. Оригінальні деталі завжди кращі за їх копії.

Важливо: під оригіналом варто розуміти елемент, випущений компанією Apple, і навіть стороннім виробником, який отримав сертифікацію. Він проектується, випробовується та виготовляється відповідно до всіх стандартів якості Apple. Крім того, має сертифікат безпеки.

Apple не випускає оригінальні комплектуючі у широкий продаж, вони доступні лише після авторизації виробником. Саме тому ми рекомендуємо звертатися лише до офіційних сервісних центрів Apple. А якщо ні, то вам встановлять копію батареї. Якщо несертифікована майстерня обіцяє вам встановити оригінальну запчастину Apple – не вірте: це лише один привід обійти таку компанію.

Заміна акумулятора в iPhone вимагає спеціальних навичок та обладнання. У пристрій вбудовані якісні чутливі компоненти, обслуговувати їх необхідно з особливою увагою. Найменше пошкодження може призвести до некоректної роботи девайса, його перегріву, здуття, іноді навіть до займання. До того ж після ремонту з використанням неоригінального акумулятора користувач більше не зможе отримувати відомості про стан акумулятора.

Скільки коштує замінити акумулятор на iPhone?

Чим довіряти свій аксесуар сумнівним майстерням, краще звернутися в надійну компанію з гарною репутацією.

    • Сервісний центр iSpace авторизований компанією Apple, що підтверджує відповідний сертифікат.
    • Для ремонту використовуються лише оригінальні запчастини, які iSpace отримує безпосередньо від виробника.
    • Усі сервісні роботи проводять кваліфіковані інженери, які пройшли курс навчання в експертів Apple.
    • iSpace не боїться брати відповідальність за те, що робить, тому на всі ремонтні роботи у центрі надається гарантія якості.
    • Ще одна наша перевага – чесна ціна. Вартість заміни акумулятора в iPhone варіюється від 1800 до 3200 грн. залежно від моделі пристрою.

Якщо ваш iPhone потребує заміни акумулятора або будь-якої іншої деталі, можете сміливо довіритися експертам iSpace. Ми чекаємо вас!

Авторизований сервісний центр Apple

iSpace | Київ ТРЦ Retroville
м.Київ, проспект Правди, 47
Пн – Нд: 10:00 – 20:00
+38 (067) 455-03-03

iSpace | Дніпро
м. Дніпро, пр-т. Дмитра Яворницького, 51
Пн – Сб: 10:00 – 19:00
+38 (067) 815-42-42

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Чому техніку Apple потрібно ремонтувати у авторизованих сервісних центрах?

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *