Багато хто помилково вважає, що файли macOS і Windows не сумісні. Подібний розклад став би величезним недоглядом для представників бізнесу, які лише починають впроваджувати та освоювати комп’ютери Mac. Однак це лише міф, який ми сьогодні розвінчуємо.

Обмінюйтесь файлами без втрати швидкості, часу та нервових клітин

Попри те, що macOS і Windows є принципово різними операційними системами, вони успішно розвиваються паралельно один одному. Все, що ви можете робити в рамках однієї платформи, буде доступне на іншій..

Більшість популярних програм для бізнесу представлені у версіях і для Mac, і для PC. Наприклад, спеціально для MacOS була розроблена версія Microsoft Office. Вона дозволяє використовувати Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher та інші звичні програми Windows. Їх можна придбати одним пакетом “Встановлення пакету MS Office“, що дуже зручно. Після закінчення 365 днів з дня покупки ліцензію потрібно буде продовжити.

Деякі офісні програми Windows отримали гідні функціональні аналоги для Mac. Завдяки підтримці стандартних форматів система macOS розпізнає практично будь-який документ. Будьте впевнені, що файли в таких популярних форматах як DOC, TXT, RTF, PDF, PSD, PNG, JPEG, TIFF, CD, MP3, HTML, ZIP, легко відкриються як на Mac, так і на PC..

Насправді це означає, що ви можете підготувати фінансовий звіт у Excel на своєму Mac, а ваш колега легко відкриє його на PC. Це працює рівно і навпаки: на Mac можна імпортувати презентацію з PowerPoint, продовживши редагування в Keynote. Це дуже зручно, оскільки стирає бар’єри між двома різними операційними системами.

Сервіс Setapp: ефективні інструменти для роботи на Mac

Збирати програмний софт по крихтах – довгострокова і не завжди вигідна витівка. Набагато простіше скористатися сервісом, розробники якого продумали за вас.

Setapp – це вражаюча колекція з більш ніж 200 програм, ретельно відібраних для вашого бізнесу. З їх допомогою ви зможете організувати весь робочий процес: планувати зустрічі, готувати звіти, презентації та договори, конвертувати, архівувати чи розпаковувати файли, переглядати та редагувати зображення та відео та багато іншого. Повний список програм можна знайти тут.

Очевидні вигоди використання сервісу Setapp::

  • зрозумілий інтерфейс
  • проста установка додатків
  • відсутність вбудованої реклами
  • постійне розширення каталогу
  • російськомовна підтримка
  • автоматичне завантаження оновлень

А щодо периферійних пристроїв? Вони теж працюватимуть!

При переході з Windows на Mac користувачів хвилює як питання сумісності файлів, але й периферійних пристроїв, заміну яких вони планували. Ваш офіс вже обладнаний цифровими камерами, аудіоколонками, принтерами, зовнішніми жорсткими дисками, комп’ютерними мишами та клавіатурами? Тоді ви будете раді дізнатися, що практично будь-який пристрій із підключенням через USB, аудіокабель або Bluetooth працюватиме з комп’ютерами Apple.

На додаток, система macOS настільки полегшує життя своїх користувачів, що використовує такі технології, як AirPrint. Вона автоматично розпізнає носій та друкує документи без завантаження та встановлення драйверів. Функція підтримується більшістю популярних моделей принтерів. Почніть працювати – і ви зрозумієте, наскільки це зручно.

Якщо у вас є питання, пов’язані з переходом вашого бізнесу на операційну систему macOS, залишайте заявку на сайті й наші менеджери зв’яжуться з вами, або звертайтеся до фахівців нашого корпоративного відділу: partner@ion.ua

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *